Se kart for beliggenhet

View Larger Map

Hvordan tar du deg til Casa Alfero?

Castell'Alfero ligger ca 10 min fra Asti i Piemonte, sentralt mellom Milano, Torino og Genova.

Fly og leiebil

Ønsker du å fly til Italia og leie bil, er det en enkel og grei løsning! Fra Østlandet flyr Ryanair fra Rygge og Torp til Milano (Bergamo - BGY), Norwegian og SAS til Milano (Malpensa - MXP) og Torino (Gaselle - TRN).

Dersom man kjøper reise med charterfly, følger det med gode tilbud på leiebil når flybilletten bestilles, som er det billigste alternativet. Bilen linkes til flygningen, og leiebilselskapet er orientert om hvor og når flyet lander. Hertz, Avis og Maggiore har gode priser på leiebil.

Fra Torino tar det ca 1 time å kjøre til Castell'Alfero, som ligger vest for Torino. Fra Milano tar det ca 1.5 time å kjøre til Castell'Alfero, som ligger sør-øst for Milano.

Med egen bil

Fra Kilefergen tar det ca 12 timer med bil til Casa Alfero (inkl. nødvendige småstopp). Det er godt skiltet og svært gode veier i Nord-Italia. Av- og påkjøring til motorveiene kan imidlertid skape forvirring, fordi man ledes mot nærmeste bomstasjon på veien, og dermed kan det fort virke som om man kommer i feil retning. Følger man skilting mot en by som er i riktig retning, vil man likevel komme på rett vei.

Avstander til nærmeste byer

Asti - 15 km, ca 10 min kjøring

Genova - 129 km, ca 2 times kjøring

Milano - 135 km, ca 1,5 times kjøring

Torino - 101 km, ca 1 time kjøring

All rights reserved 2013