Bilderemse

Hva mener andre?

Casa Alfero er vårt private feriehus, som vi også tilbyr til utleie. Vi er riktig glade for huset og setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både postive og forbedringer vi kan foreta, for å gjøre oppholdet enda bedre for neste leietaker.

Her er noen tilbakemeldinger:

Logo

It was a fantastic stay!

”We were very happy. Your apartment was wonderful and Castell 'Alfero is such a special town. Beautiful and real Italian. We have had a fantastic time. Thank you for letting us stay at your house. We will be sad to leave."

G.Lambert, England - september 2013
Logo

Takk!

”Takker for et hyggelig opphold i huset. Det var fantastisk pusset opp og vi er strålende fornøyd! Vi lengter allerede tilbake.”

Trine - august 2013
Logo

Dette er drømmen!

”Et meget smakfullt hus i en utrolig koselig landsby. Her kunne vi gå rundt i den lille landsbyen og høre italienerne rundt oss mens vi tok en gelato på den lokale lunsj/spiseplassen. Når vi hadde behov for litt mer fart dro vi til badeland i Asti, bytur eller til den koselige byen Alba. For voksne er det bare å nevne Barolo, Barbera, Barberesco… Dette er Italia på sitt beste, vi gleder oss allerede til neste tur!”

Wenche - mai 2013
Logo

Flott bevart med høy standard!

”Castell’ Alfero er en nydelig og pittoresk landsby, fantastisk utsikt over duvende grønne enger med røde valmuer og hvite alper i det fjernet, ingen turister, genuint italiensk. Spennende område med fantastisk mat og vin! Huset er veldig fint, mange verandaer og vinduer i alle retninger, store rom, flott bevart med høy standard! Vi var seks jenter på tur, - alle fornøyde!”.

Una Aakervik - mai 2013
Logo

Vakkert!

”Moderne hus beliggende i et vakkert, landlig område. Jeg ble veldig imponert og glad over å få oppleve dette huset og stedet”.

Elisabeth Hansen - mars 2013
All rights reserved 2013