Bilderemse

Området

Det finnes vakre kirker og kulturhistoriske minner over alt i småbyene som ligger med kort avstand i hele området. Mange av disse kan nås til fots. Middelhavet med flotte badestrender kan nås på en drøy time med bil.

Dagsturer til Torino, Cinque terre, Middelhavet, Genovas gamleby, Milano og Alpene (Sestriere området) anbefales!

Byen

Castell’Alfero er en sjarmerende småby. Byen er liten, men har likevel det man trenger av servicetilbud. Her finnes baker, slakter, post, apotek, matbutikk, cafe, gelateria, osteria, pizzeria og ikke minst en gourmetrestaurant. Byens matbutikk pleier å ha uketilbud på en lokal rødvin av god kvalitet til under €3!

Byen ligger på en høyde, med flott utsikt over det vakre landskapet i Piemonte (i alle retninger). Mot vest er det fantastisk utsikt mot de vakre, hvite Monterosso-fjellene. Byen har en hyggelig park, et borg med museum og lekeplass.

Mat og Vin

Piemonte er verdens "slow food hovedstad", og her finner man kortreiste og ferske gastronomiske nytelser på et hvert hjørne i tillegg til fantastisk god lokalprodusert vin. Vinkjennere vil kunne nyte Barolo og Barbera, produsert i nærområdet.

Er du glad i trøfler, er høsten en tid det serveres trøfler i alle varianter på lokale restauranter.

Aktiviteter

Høsten er trøffeltid i Piemonte, og ved hjelp av guide er det er mulig å plukke eksklusiv hvit trøffel i området.

For de badelystne er det 5 ulike badeanlegg som kan nås innen 15 min med bil. En mulighet er å besøke utendørs svømmeanlegg i nabobyen Moncalvo, eller et stort badeland, Astilido i Asti. Videre finnes et fantastisk, nytt zoo, Zoom med badeland nær Torino.

Middelhavet kan friste de som ønsker seg en dagstur.

Sykkelinteresserte vil kunne sykle i fantastiske omgivelser, ikke langt unna flere av etappene i Giro D'italia. Leiligheten er utstyrt med låsbar bod for plassering av sykler til de som har med seg dette.

Avstander

Linker

Om Piemonte

All rights reserved 2013